ахахахах абе пич аз му казах на човека, какво да прави с летящите и най правилното е налитане на плодна майка всичко останало за отводки и свищеви майки е смешно.Кога ще се излюпи и оплоди тази майка, ако въобще се оплоди?И да се оплоди няма да иззимува, а за подсилване е абсурдно, тя едвам ще крета, камо ли да подсилва с нея.Спирам да коментирам, правете квото искате, но после поне намерете сили да се извините, на човека, когато се оплаче.

[/quote]gillan
Потребител

Потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 19, 2012 7:33 pm Заглавие: Отговорете с цитат Променете/Изтрийте това мнение
стига баламосвайте човека, като ги измести всички какво ще стане????И тва с по 1 метър първия и после другите Разсмиване Разсмиване Разсмиване Разсмиване Разсмиване Пич местиш първо първия с 50 см, на другия ден пак го мести с 50 см.След това може и с по метър.Ако ги изместиш с повече от 50см ще налетят в другия съседен кошер, и както няма паша ще стане мазало.За отводка не знам, ама може налитане при плодна майка да стане, сега е момента за това упражнение.

я погледни кога и какво съм му казал за летящите.