Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Гледам сте оправили не само кълбетата,а и мен.И после аз съм спамил.Модернизаторе поне да беше по прехвърлил някой пост.
    В момента прехвърлям едно нещо от единия си крачол в другия, така че ще почакаш.

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    В момента прехвърлям едно нещо от единия си крачол в другия, така че ще почакаш.
    Форумът става все по съдържателен и интересен.Еле откакто се върна jdrumev.....
    /нямам нищо против него,но форумът стана на чат на хора който си нямат друга работа..../
    Майки има - сандъци няма. Сандъци има - пчели няма. Пчели има - рамки няма, рамки има - пило няма, пило има - място няма, място има - средства няма, средства има - време няма.... Егати занаята
    Solaris60

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от piper Виж публикацията
    Форумът става все по съдържателен и интересен.Еле откакто се върна jdrumev.....
    /нямам нищо против него,но форумът стана на чат на хора който си нямат друга работа..../

Благодаря,за топлите думи.Харесвам хората които ме оценяват и критикуват.Това за работата не си прав от мен да знаеш.Назе работа не ни плаши като има кой да върши.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Благодаря,за топлите думи.Харесвам хората които ме оценяват и критикуват.Това за работата не си прав от мен да знаеш.Назе работа не ни плаши като има кой да върши.
    Аз съм от тия дето,прескочи ,,оценяват"!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Днес отивам да си взема едно яйрянче сутринта и гледам приятеля ми г-н Иванов от съседната сграда и той там.
    -А честито Даче вече всички пчелари ще сте единни.Нали това искахте от години?
    -За какво става дума Иванов?
    -За новите табелки вече всички ще имате.
    -Абе как стана тая работа не можах да разбера след протеста ни закичихте веднага?
    -Е как бре вашия лидер ни светна,оня с бонбето как му беше името не мога да се сетя сега.Той нали се беше закичил с жълта табела и много му отиваше затова реших да не ви деля и вазе да ви закича...
    Всяка прилика с лица и събити е случайна.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    https://www.vesti.bg/bulgaria/nova-i...miasto-6091055

Аз предлагам като влезем в града и да ги мятаме автомобилите на гръб и така да преминаваме. Като костенурки.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Тия нови коли с нови камери на КАТ какво да ги правят, да си ги гледат за изложба ли? Трябва да се изплащат. София директно трябва да премине към придвижване пеш и с градския транспорт, ако вземе това да се спазва масово.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Тия нови коли с нови камери на КАТ какво да ги правят, да си ги гледат за изложба ли? Трябва да се изплащат. София директно трябва да премине към придвижване пеш и с градския транспорт, ако вземе това да се спазва масово.
    Това, при този интензивен живот, да ни карат да се движим с 30 км/ч в града и 80 км/ч извън е толкова глупава идея. Те няма да се замислят как да оправят пътищата за да се вдигне скоростта, а ще я намалят, че дупките са една до друга. Абе, пълни абсурди в тази държавичка.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Минах едно патладжанче от бурканя през пасатора с много чесън и други му там домашни работи и ще кажа едно Наздраве на всички даже и на тия дето не ме любят,тачат и милеят.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •