Значи все пак съм прав.Щом има такива изказвания.Но нека да си дойдем на думата.Все пак тук се говори за подхранване, а не кой какво мисли за другия.Разговора трябва да приема добра форма.Вие не го трансформирате така.
За егото ви колега-Не съм твърдял,че е малко.Вие говорите мащабно.Научете се да четете ПРАВИЛНО.Моля, ако обичате!Тъкмо си мислех,че ще имам събеседник,а то взе да се превръща в нещо като.....Наистина може да се превърне течното подхранване в моя марка.Има и други неща, които са мое дело.Това не прави моята практика в неправилна.Това я прави РАЗЛИЧНА.Вие какво бихте ми препоръчали?И за другите ви подвластници се отнася това.Говорим за подхранване.Не кой как ме вижда.
Претенциите за квалификация се доказват поне тук с мнение за собствената си практика.Така, който иска я взема.Добре е да се препоръчват постижения та на други./ВЕНЕР/.Но не споделихте нищо за вашата практика.Ще ми е интересно да науча как вие виждате подхранването,като действие.И моля четете правилно!!!Аз не съм ви враг.А само събеседник и колега.И тук добрия тон е задължителен.