Здравейте колеги, бихте ли споделили къде правите изследванията по наредба 26 и на какви цени?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
В БАБХ - Варна, до ЖП гарата. В Шумен не правят поленов анализ и затова във Варна. Цените са еднакви във всички лаборатории на БАБХ. ХМФ- 20 лв. ВС - 8 лв. ДА - 35 лв. РЗ и З - 34 лв. ПА -30 лв. плюс 20 % ДДС.
Здравейте колеги, изчетох доста, но не разбрах на базата на какви документи се прави отчетността по наредба 26, съответно как доказваш прихода, който ще попълниш в годишната данъчна декларация и на който ще платиш данък?
Моля за помощ от знаещите.
Може ли някой да ми каже, какво означава тази маркировка на етикетите на бурканите с мед?
e1.jpg
e2.jpg
Не видях подобен знак на други хранителни продукти.
Гооглето мълчи...
Решил съм да си направя етикети и искам да са изрядни, а не знам това дали е задължителен атрибут.
Предварително благодаря!
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Код на преработвател, ако не се лъжа.
Има и за други видове продукти.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))