Операцията мина безпроблемно и без да се налагат каквито и да е хватки. Аз съумях да си разбутам програмата и предобед да свърша задачата а и времето помогна много с разни облачета.

Цитат Първоначално публикувано от Зарко
В тая хладилна камера няма ли да им стане бая хладничко?
Това не е хладилник или фризер на 12V, нейните възможности са да задържи предварително охладени неща за по-дълъг период! Среден вариант между хладилник и хладилна чанта.
Хладилната кутия която исках да ползвам по технически характеристики поддържа дванадесет градуса под околната температура и мин. до осем градуса може да направи. При тези температури следобед няма да е кои знае колко хладно, още повече при отсъствие на нещо предварително охладено вътре а и може да се побългари и да поддържа много по-малко от скромните й възможности. Мога да я пригодя да е вид инкубатор и да поддържа колкото искам. Добре, че не тръгна, че щях да отделя доста време да я човъркам за няма нищо :D
Хладилната чанта, която беше втория вариант, си е чист сак с термоизолация.

Наясно съм, че това са насекоми и при какви температури, светлина и влажност живеят и целта ми е била да доближа тези условия за по-добър комфорт.
Не бях наясно как им се отразява горещината (до къде са им възможностите да я понесат) извън кошера където има кои да се грижи за този микро климат.