Цитат Първоначално публикувано от krasimir00 Виж публикацията
Защо биото взимат повече ? Ами стани био и взимай повече ! Защо за регистрираните земеделски производители да има , а за мен не ? Ами регистрирай се като земеделски производител , внасяй си допълнителни осигуровки и взимай , ако има какво да взимаш ! Като не искаш подпомагане и пари , ми не прави нищо и си ок. Или пък ела на протеста и развей бяйряк как искаш и ти да получаваш подпомагане без да си земедеслки производител . Или пък ела и развей бяйряк " не искаме пари , имаме ги с купища "
А не може ли обратното? Всички да произвеждаме и на който му е меда по БИО, защото има начини да се докаже, той взима парата. Ей богу, ще стана богаташ? Това ли е начина да си храним семействата? Като прецакваме другите? Аз ще работя, ще изкарвам качествен, балкански мед, те ще ми го изкупуват като конвенционален, а ще дават парите на друг. Защо трябва да ставам БИО, като аз съм си БИО? Гарантирам го с двете си ръце, че е тъй. Който иска да идва, да взема един буркан, една тенекия и да я носи където иска да я изследват. Гаранция - БИО. Докато не се получи този начин на работа постоянно ще си скубем перушината. Край няма да има.