Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
Когато изпаднеш в ей такава ситуация покани ме да разговаряме ама по телефона не тук.Писах защо се получи така,ама вие и това не сте разбрали-искат големите производители на мед да им клекнем и ще го постигнат навярно.Мислиш ли,че правят проби на пчелар с 10-15тенекии?Ами тя пробата само е 200евро.Има толкова много за писане,но няма смисъл,това са го разбрали доста пчелари и вече ги няма тук.Тук ти си царя с още няколко други випове и давате присъди без да се замислите от де са тия факти,как са взети и куп други неща.Моите уточнения ги пропускате(снимах си дори фактурата)и вярвате на изкупвачите.Защо ли?
Г-н Дончев,ако от Вас зависи моето заличаване от форума,то официално Ви заявявам,че искам това.
В случая от мен зависи, но не виждам защо да го правя. Пиши, какво ти пречи? Едни изразяват една гледна точка, други друга. Така ще стигнем да същината на въпроса. Ако смяташ, че това което е вярно, то давай да ги разкрием тогава тези манипулации. Така като ти залича акаунта ще остане само едната страна и както казваш ще бъдем постоянно манипулирани. Давай силни аргументи, и ако са верни ще имаш подкрепа. Вярвай ми и няма да е повърхностна. Сърдиш се на Апитрейд, но те излизат и отговарят, а какъв е отговора, вие си преценете. Не започват с „ г- н Дончев, затрийте ни акаунта, че Драев не ни вярва” или нещо от сорта. Та чакам аргументи, а не рев/ плач. Хванал си се на хорото, играй го докрай. Евала, че имаш силите за да се противопоставиш, което другите и не направиха. Затова и няма да залича акаунта ти. Категорично.