Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
Изчетох почти всички теми които ме интересуваха във форума и стигнах до заключението,че тук са останали форумци с които не е трябвало дори да кореспондирам(няколко изключения има).
Къде трябва да пиша,че желая да бъда отписан от форума?
Ще влизам в него като гост понякога да за посмея на някои от бисерите ви.
Вече го написа, но за разлика от теб тук в екипа/ в случая аз/ не се палим чак толкова и не виждам защо да те отписвам. Това е твоя воля дали ще пишеш или не. Сега да обясня. Мислиш си, че някой се е нахвърлил върху теб. Не е така. Нахвърлиха се на начина на работа, на системата. Дали личността е Иван, Драган, Петкан е все едно. Затуй, че никой не упреква теб. Упреква се системата. Дори ти каза, че съм искал да ти се случи лошо, че съм ти мислил лошото. Не, казам, че е възможен такъв сценарий. Какво правим тогава? Ти си мислиш, че си хванал вече късмета, затворил си го в един чувал и той ще ти робува вечно. Е, не. Тогава ще се върнеш на думите ми и ще видиш нещата от друг ъгъл. Както и да е. Никой няма да те отписва. Чувствай се пълноправен член на форума. Можеш да ни се надсмиваш колкото искаш, но виждайки нещата от друг ъгъл и ние сме ти се усмихвали. И последното което ще кажа. Не мога да приема, че в мед, в който има отрова/ кумафос, амитраз/ е БИО и оттам нататък да има субсидиране. Колкото и на теб да ти се струва реално. Нямам нищо лично към теб. Аз меда си го продавам и знам, че в него няма нищо.