Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 457

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Има една приказка "Кервана си върви, кучетата си лаят". Нали забелязахте, че никой от изброените по-рано от Дончев, освен вдраев не се включи в дискусията. Хората са си оплели кошницата и им дреме на ония. При следващата далавера познайте пак кой ще намаже. Просто така са нещата, едни хора са по разтропани и знаят кога и как да спечелят от положението. След тях следва една голяма част от хора които опитват същото, но те само плащат масрафа. И най-накрая сме ние които ги оплюваме, ама тя далавера отдавна е минала, още когато сме оплювали предишната. Айде наздраве!
    Мислиш ли, че Дончев не ги знае тези неща, а и изобщо всички тънкости на далаверите? Това го е имало, има го и ще го има. Света е така устроен. Въпроса е какъв е процента от далавераджии и отговорни хора? Радвам се, че процента на отговорните е много по - голям. Но да се върнем на темата. До кога ще го има този феномен?

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    До кога ще го има този феномен?
    Докато баровците на България продължават да ламтят за пари с цената на всичко.
    Нали познавам колеги био пчелари и виждам за какво иде реч - имало програма, чакай да пробвам, не щеш ли одобрили ме .... значи продължаваме. Ставам био пчелар, появява се търговеца е ти шест лева - ми добре, товари.
    Значи до тук имаме редица институции, администрации, комисии, търговци, лаборатории, анализи и не знам си какви още, и изведнъж се оказва, че аз - дето тъкмо тези всичките са ме одобрили - излизам виновен задето именно са ме одобрили ...... WTF. Аз не съм Ахмед Доган, нито Бойко Борисов, за да ме одобравят само заради името - аз съм никой от никъде и имам нищо. Цялата тази история е, като да вдигнат данъците и застраховките, за да накарат хората да си купят хората нови коли, че да не замърсяват въздуха.

Та за дърпанията, които имат помежду си някои баровци и за издънките, които продължават да правят включително и извън територията на България - извинявам се, ама пчеларя носи последен вина. А относно опитите на разни меко казано съмнителни елементи да създават угодни за далаверите им разпри м/у пчеларите ....... значи толкова много си го просят, че дано да си го изпросят.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •