Защо?В кой пост?Ако обичаш,ми отговори ,разбира се.
Защо?В кой пост?Ако обичаш,ми отговори ,разбира се.
В много постове. Това си е нормално. Да не се повтарям, а и Алексиев е наблегнал по - горе за някои качества на българина. Това сме си ние. Но да не се заблуждаваме. И по света е така. Това зависи от всеки човек поотделно, от неговия характер, възпитание, среда и т.н.
Не разбирам за какво се и разсърди героя от последния клип. Много забележки можех да напиша, но си премълчах както и много други. Колега какво седържиш като ощипана мома? Казвай какво те дразни и да се решава въпроса, не сега аз тъй, ама аз иначе. Голям мъж си, а сега малко не е мъжарско .
Утре ще заснема моя тестер с CO2 за съжаление на сухо (без пчели) принципа е същия но е малко по-фукционален.
Благодаря на професионалните пчелари за споделените клипове!!! Имам един въпрос - при приспиването на пчелите с въглеродния двуокис и после при тяхното раздрусване/шейкване, каква е гаранцията, че ще падне 100%от акара от тях?...предполагам, че газът приспива и акара, има ли вероятност да остане някакъв процент, 20-30% примерно от акара по приспаните пчели?
В началото и мен ме глождеше това,затова 15 минути трима души пощихме и въргаляхме пчелите да видим дали по тях няма.
На буркана имаше мярка с маркер до де да го напълня-изтри се,ама аз си знам до де.Когато нямаш в съседство опаразитени пчели е много хубаво,щото не се третира често.
Колега,предлагам ти да третираш така и да споделиш.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))