Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 781

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Защо?В кой пост?Ако обичаш,ми отговори ,разбира се.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    В много постове. Това си е нормално. Да не се повтарям, а и Алексиев е наблегнал по - горе за някои качества на българина. Това сме си ние. Но да не се заблуждаваме. И по света е така. Това зависи от всеки човек поотделно, от неговия характер, възпитание, среда и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Веско, цитирай поста, към който е насочено питането ти. Да разбирам ли, че въпроса ти е към мен?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    В много постове. Това си е нормално. Да не се повтарям, а и Алексиев е наблегнал по - горе за някои качества на българина. Това сме си ние. Но да не се заблуждаваме. И по света е така. Това зависи от всеки човек поотделно, от неговия характер, възпитание, среда и т.н.
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Веско, цитирай поста, към който е насочено питането ти. Да разбирам ли, че въпроса ти е към мен?
    Така е, като не се цитира.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Не разбирам за какво се и разсърди героя от последния клип. Много забележки можех да напиша, но си премълчах както и много други. Колега какво седържиш като ощипана мома? Казвай какво те дразни и да се решава въпроса, не сега аз тъй, ама аз иначе. Голям мъж си, а сега малко не е мъжарско .
    Утре ще заснема моя тестер с CO2 за съжаление на сухо (без пчели) принципа е същия но е малко по-фукционален.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Благодаря на професионалните пчелари за споделените клипове!!! Имам един въпрос - при приспиването на пчелите с въглеродния двуокис и после при тяхното раздрусване/шейкване, каква е гаранцията, че ще падне 100%от акара от тях?...предполагам, че газът приспива и акара, има ли вероятност да остане някакъв процент, 20-30% примерно от акара по приспаните пчели?

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Благодаря на професионалните пчелари за споделените клипове!!! Имам един въпрос - при приспиването на пчелите с въглеродния двуокис и после при тяхното раздрусване/шейкване, каква е гаранцията, че ще падне 100%от акара от тях?...предполагам, че газът приспива и акара, има ли вероятност да остане някакъв процент, 20-30% примерно от акара по приспаните пчели?
    В началото и мен ме глождеше това,затова 15 минути трима души пощихме и въргаляхме пчелите да видим дали по тях няма.
    На буркана имаше мярка с маркер до де да го напълня-изтри се,ама аз си знам до де.Когато нямаш в съседство опаразитени пчели е много хубаво,щото не се третира често.
    Колега,предлагам ти да третираш така и да споделиш.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    ...В началото и мен ме глождеше това,затова 15 минути трима души пощихме и въргаляхме пчелите да видим дали по тях няма..
    То , като има акар -проблем, ама като няма -пак. Аз три пъти ги цамбурках в ракия, даже ходих да доливам да не им е малко и пак само един акар. Не е за вярване направо.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •