Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Ангеле, септември слагайки мишипредпазителя на единия кошер съм го завъртял обратно и съм затворил входа нацяло. Семейството беше много силно оставяно да си произведе майка. Дъното ми е изцяло отворено и почти всичката пчела се беше направо забила в отворите на дъното, запушвайки ги. Измрелите пчели запълваха целия долен магазин, но след 10 дена като го видях имаше две шепи пчели и новоизлюпена млада майка. Мисля, че е добре да имат още един отвор от.горе със мрежа.
    Грешката знаеш ли каква ти е, освен това, че си ги затворил? Мога и да ти кажа, хилядарки няма да ти искам.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Сам избираш дали да кажеш или не. Аз съм си извадил изводите за мен лично.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Сам избираш дали да кажеш или не. Аз съм си извадил изводите за мен лично.
    Що бе? Кажи, не знам - как казва твоя ученик Друмев - не е срамно, ако незнаеш. Та избирам да ти кажа. Мрежата ти е неподходяща. Вземи си по - ситна. Да не им се набиват главите. Надявам се сети за какво говоря, че да не развивам теории.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Що бе? Кажи, не знам - как казва твоя ученик Друмев - не е срамно, ако незнаеш. Та избирам да ти кажа. Мрежата ти е неподходяща. Вземи си по - ситна. Да не им се набиват главите. Надявам се сети за какво говоря, че да не развивам теории.
    Знам, че отговора щеше да е това, та съвета ти е неприложим при мен. Дъното фабрично е така направено, ако искате да нямате много оси си завъдете повечко стършили.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Знам, че отговора щеше да е това, та съвета ти е неприложим при мен. Дъното фабрично е така направено, ако искате да нямате много оси си завъдете повечко стършили.
    С една дума, ако пръскат в някой горещ ден и ти ги затвориш, какво ще се получи? Може би случая който си имал? Или на теб такива случки не могат да ти се случат? Той и Атанасов не вярваше.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    С една дума, ако пръскат в някой горещ ден и ти ги затвориш, какво ще се получи? Може би случая който си имал? Или на теб такива случки не могат да ти се случат? Той и Атанасов не вярваше.
    Виждал съм на пчелина на брат ми. Атанасов е болен случай, той дори и с очите си да види пак ще каже, че не е вярно, ще изтъкне измама

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Виждал съм на пчелина на брат ми. Атанасов е болен случай, той дори и с очите си да види пак ще каже, че не е вярно, ще изтъкне измама
    Не ми отговори на първия въпрос. Атанасов го остави.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •