Първоначално публикувано от Трендафил Дончев 2574730QxYFtj1v[1].jpg Този път само с това се разминах - за сега, че бурята продължава. Цялата коренова система на 15см дълбочина.
Първоначално публикувано от mici-92 Цялата коренова система на 15см дълбочина. Малко не се разбират размерите от снимката. Дървото е 40 см. дебело. Тази плоча е 2 метра и най - дебелата част 80 см.. Иначе наистина е плитка кореновата система, но такава ни е почвата тук. Тънка. Лежим на сианит.
Та да запитам. Става ли пауловнията за рамки?
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Та да запитам. Става ли пауловнията за рамки? Не знам дали става за рамки, но ако се чудиш какво да правиш с корена, аз бих приел няколко резенчета.
Първоначално публикувано от Иван_Барабан Не знам дали става за рамки, но ако се чудиш какво да правиш с корена, аз бих приел няколко резенчета. Искаш да си захванеш ли? Точно отпред има две фиданки, ако ги виждаш?
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Искаш да си захванеш ли? Точно отпред има две фиданки, ако ги виждаш? Това предложение ли е? Имам две фиданки и аз, от корени ги хванах....не бих нахалствал за повече от няколко корена, които да покълнат.
Първоначално публикувано от Иван_Барабан Това предложение ли е? Имам две фиданки и аз, от корени ги хванах....не бих нахалствал за повече от няколко корена, които да покълнат. Така си помислих - да ти пратя едната, но както искаш и кога да ги пратя? Сега, напролет?
Лошо време да няма само, че преди няколко дни един капак беше фръкнал, добре че беше на празен кошер.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума