Здравейте, направих го сложих фибран, сега даже ще кача и снимка на получилото се. Дотук всичко е точно !
Кошера ми е със мрежесто дъно, дръпнахрешетката платното за да изчистя каквото е падало от пчелите и тъй като съм начинаещ не мога да определя състоянието на кошера по изхвърленият отпадък от тях ако някой успее добре да види на снимките какъв е отпадъка нека да даде мнение ...
Идеално. Затваряш ги като отгоре върху питките запълниш празното пространство със затоплящи материали. Работят върху питките и изхвърлят части от нея. Това се вижда по дъното.
Трендафил Дончев, благодаря за съветите ти които ми помагат и отделно стимулират![]()
Здравейте. Искам да си направя подобни надставки само, че от дърво, да мога после да ги сменям с подкапачните табли. Въпроса ми е, ако сложа от долната страна мрежа от тези за комарниците и върху нея да слагам питките, ще е проблем ли за пчелите да я вземат през мрежата? Идеята ми е да ги поглеждам от време на време без да се притеснявам щото...е ..страх си ме е. Става въпрос за десетина кошера. Благодаря.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))