Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Ти си специален. Преди време си спомням, че в някакъв спор застана на тяхна страна. Не си спомням точно, в каква връзка бе спора. Дали на запад, дали на изток (не са на луната), могат да ти върнат обаждане, когато не си вдигат телефона и да ти кажат: на 15.12.2018г ще сме в райна и...Това за което говорим - забавянето, не е в пряка връзка с информорането ни като клиенти. Имам предвид това, че просто те забравят, дали защото не си им интересен, дали защото прекалено често ги безпокоиш- незнам. Както не веднъж съм споменавал факт е, че две години се опитах да работя с тях и двата пъти ударих на камък. Не са единствените купувачи я.
Въпреки, че съм чакал доста и то всеки път, са се отзовавали. "Застана на тяхна страна?" Заставам що годе на средата, но не мога да проумея, че след като се обадиш и веднага трябва да ти цъфнат. Другото което е, че като ми обещаха да дойдат и го направиха. Предполагам и с колегата ще се получи тъй. Следващото което е, че излизат, говорят с нас, поставят си листата с цените и отговарят на въпросите ни. Което им прави чест. Други няма ли?
Не им се подмазвам, защото не ми е в стила, не съм в реда на чакащите защото нямам мед за тях, затова и няма за какво да го правя/подмазването/. А как стоят при тях нещата го писаха няколко пъти, а до колко са верни си е тяхна работа. Те стоят зад думите си.

П.П. И не съм специален, защото не искам да съм такъв.