Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 163

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Както казах най-добрия маркер е Уни Поска. Другия беше от същата фирма, ала не им хващаше дикиш. А опалетки има и готови ма нерви цъ? Ще викам Чанко на помощ.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Както казах най-добрия маркер е Уни Поска. Другия беше от същата фирма, ала не им хващаше дикиш. А опалетки има и готови ма нерви цъ? Ще викам Чанко на помощ.
    Тези ли имаш в предвид: https://www.ebay.com/itm/Queen-Bee-M...cAAOSwEOxXQBcx
    Тя и цената е друга, ама някои искат да вземат най-евтиното и то да е най-доброто.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Умре му далаверата на Друмев с тея маркери, сега верно трябва да ги подарява. 3.5лв маркера още Толко печалва ама сега нъцки

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Като им гледам маркерите на Uni Posca май най-доброто средство е това: https://www.posca.com/en/product/pcf-350/
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Днес се сдобих с Поска. Другата седмица ще стеснявам и ще си намеря повод да го пробвам.

Автор
    Регистриран
    16.03.2011
    Пчеларски район
    с.Гълъбник Община Радомир
    И аз се сдобих с "uni POSCA". От книжарница( и с онлайн магазин).Имаха в наличност два цвята зелен аз си избрах светло зеления. Различна дебелина на писеца .Цена 4,70 лв. за този, който аз си взех .Ако не е проблем ще спомена книжарницата .
    Полупланински район 700 м.н.в.
    8 рамкови многокорпусни кошери,хибридна система.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Ники Виж публикацията
    Ако не е проблем ще спомена книжарницата .
    Не е проблем, но мода и той трябва да има такива, че и той пчелар. Шегувам се, а може и да не се шегувам.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не е проблем, но мода и той трябва да има такива, че и той пчелар. Шегувам се, а може и да не се шегувам.
    Тъкмо като каже, и мода, може да иде да си купи

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Ники Виж публикацията
    И аз се сдобих с "uni POSCA". От книжарница( и онлайн магазин).Имаха в наличност два цвята зелен аз си избрах светло зеления. Различни дебелина на писеца .Цена 4,70 лв. за този, който аз си взех .Ако не е проблем ще спомена книжарницата .
    Казвай, това не би се счело за реклама, стига да не си собственик на въпросната книгопродавалница. Все пак тук сме да си помагаме и споделяме радост и тъга.
    Малко ме озадачи с тия "два цвята зелен" , предполагам имаш предвид два нюанса...

Автор
    Регистриран
    16.03.2011
    Пчеларски район
    с.Гълъбник Община Радомир

Smile

Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Казвай, това не би се счело за реклама, стига да не си собственик на въпросната книгопродавалница. Все пак тук сме да си помагаме и споделяме радост и тъга.
    Малко ме озадачи с тия "два цвята зелен" , предполагам имаш предвид два нюанса...
    Не съм собственик на книжарницата.За това пиша за да сме си полезни .И да моя грешка два нюанса на зеленото ,както и на синьото и на жълтото на тези с по-тънките писци.
    Полупланински район 700 м.н.в.
    8 рамкови многокорпусни кошери,хибридна система.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •