Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
Точно като констатация (пълно е в Нета с такива), но без да казва и анализира причините за това и без да посочва някакъв изход. И каква е ползата тогава?
Трябва да има констатаций, за да се анализират и да се търси изход. Ползата е, че някой вижда и споделя видяното! Алтернативните управленя за момента са боза, която сме я сърбали. Лошото е, че поколенията, които тепърва гласуват са лесни за манипулиране. Те не знаят, няма от къде просто, каква шайка стои в сянката на Корнелия. Доста е тегава темата погледната по-детаилно. За промяна е необходима голяма група от хора и добре премерена стратегия. Знаеш ли какво се случва с единиците опитали се да пооправят кадаифа? Подсещат ги, че имат семейства. Знам за няколко опита и резултатите. Какъв изход искаш да посочи човека? Колкото повече научаваш за реалната политическа игра(това в медийте е прах в очите с лопати) и паричните потоци, толкова повече се отдалечава намирането на реално изпълним изход от блатото. Хората са изнервени, писнало им е и първосигнално реагира сеч, до стената, в пандиза всички,... И после какво? С кого? На каква цена? Има ли на кого да довериш държавата на този етап лично ти? Ако има, ще съм с една капка вяра в повече, щото аз виждам само компромиси.