Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Може и да не знаят, но може и да знаят, все пак на агро му взеха парите за изследването, както и на много други. Нашето дружество е в момента в преговори със някой от тях да си кажат цената, за да направят такова изследване и ние да им го заплатим този труд, но аз самия незнам дали няма да излязат със нещо стъкмено на хартия само и само да вземат парите

П.п- доколкото знам най богатите в този сектор са майкопроизводителите и отводкаджийте. При тази смъртност нищо чудно да наврънкат държавата да вдигне още парите отпускани по пчеларската програма. Ха сега се замисли, защо им е да намират причината за смъртността?
Казвам го направо. Преговаряте с Професора (доцента) и по-точно вече не преговаряте, а няколко човека дадоха проби. Цената за изследването много ми хареса.
Сега да ви кажа, че на Професора също му дадоха фира пчелите и даде изследвания в чужда лаборатория. Сега търси как да си покрие разхода. Честито.
Така и не споделихте какво стана с вашите проби от слънчогледа. Голяма конспирация.