Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 56

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ще ти отговоря с едно изречение. Някои пчелари, арендатори, селски кметове и др. телефоните им са от най - старото поколение и не могат една снимка да качат и един СМС да изпратят, а и акълите им са от това време, ти им предлагаш......иначе си прав. Хората отдавна го правят.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ще ти отговоря с едно изречение. Някои пчелари, арендатори, селски кметове и др. телефоните им са от най - старото поколение и не могат една снимка да качат и един СМС да изпратят, а и акълите им са от това време, ти им предлагаш......иначе си прав. Хората отдавна го правят.
    Не си разбрал правилно нещата! Системата автоматично прави това вместо тях. Пчеларите само получават SMS. А за първоначалната регистрация все ще се намери един компютърно грамотен да я направи. Селските кметове ги елиминираме от процеса изобщо и ще трябва да черпят!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Не си разбрал правилно нещата! Системата автоматично прави това вместо тях. Пчеларите само получават SMS. А за първоначалната регистрация все ще се намери един компютърно грамотен да я направи. Селските кметове ги елиминираме от процеса изобщо и ще трябва да черпят!
    Хайде, не съм ги разбрал. Добре, ти си този грамотния. Оправяш всичко и го даваш на арендатора, на селския кмет, на пчеларя. Арендатора, арендатор, но до толкова колкото да иде при една кака да му пусне документите и да лапне парите, че иначе едно изречение не може да свърже. Селския кмет някакъв пенсионер, който целта му е била да седне там, че да вземе някой лев върху пенсията. Пчеларя, два поста във форума не може да върже, но програмите ги върти все едно на бюрото на счетоводител са го правили. Другия пчелар не може снимка да качи, че телефона му калпав, а и акъла му толкова, но майстор, с добиви. Ха кажи ми тази твоя система, която ти си им я предоставил как ще я обслужват? Тя ще пищи, а те ще я гледат като теле боядисана ограда, а пчелите ще мрат. Разбирам те напълно, но трябва да се сменят кадрите и с тях цялото оборудване. Мисленето да се смени и още, и още....до безкрай. Но колкото нагоре си мислят, че правят промени, толкова надолу се забатачва.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    И още нещо разбирам. Че мярка „Е” най те засяга, особено в частта с оповестяване и охрана, но мисля, че другите мярки са доста по - важни. Важни за някои. За други не. А те са много повече. За които никой не мисли.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    И още нещо разбирам. Че мярка „Е” най те засяга, особено в частта с оповестяване и охрана, но мисля, че другите мярки са доста по - важни. Важни за някои. За други не. А те са много повече. За които никой не мисли.
    Че няма да е лесно е ясно! Че няма от раз да тръгне всичко гладко - съгласен съм. Но с оценката ти за пчеларите - не съм. Контактувам покрай нашите разработки с доста млади и грамотни пчелари, които мислят доста по-различно от дядовците си.
    Да, мярка Е ме засяга, защото тя е ориентирана към науката и новите разработки. И не само в частта за охрана и известяване, ако забелязваш! За другите мерки да си мислят пчеларите. Всеки се чеше където го сърби! Кой ви пречи да мислите?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Всъщност няма никакво значение какви мисловни конструкции си правим и какво предлагаме тук, ако не знаем кои хора стоят насреща. Кой ги чете (или трябва да ги прочете), кой трябва да ги внесе и как той ще ги представи и какъв е състава на работната група, която трябва да ги обсъди, приеме и представи пред органите, които ще изготвят и приемат НПП.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Всъщност няма никакво значение какви мисловни конструкции си правим и какво предлагаме тук, ако не знаем кои хора стоят насреща. Кой ги чете (или трябва да ги прочете), кой трябва да ги внесе и как той ще ги представи и какъв е състава на работната група, която трябва да ги обсъди, приеме и представи пред органите, които ще изготвят и приемат НПП.
    Тук си напълно прав. За какво се напъваме тогава? В един пост и аз го писах - няма ли чуваемост по веригата нагоре, просто си губи смисъла. Това за чуваемоста съм го взел от един голям/голям, колко да е голям?/ политик. Сергей Станишев. Та човека е прав. Ако не искат да те чуят, ти ако щеш си съдери сандалите да драпаш, пак няма да ти обърнат внимание.
    Ееее, виж колко умни хора имало.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •