Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 256

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Крайно време е да споменем, че има промяна отново в закона за пчеларството без да знаем по никакъв начин. Променена е точно част за наемане на мери и пасища за пчелини. Всеки да си прочете нещата и да е ясно каквото било било, вече нещата стоят по нов начин.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Крайно време е да споменем, че има промяна отново в закона за пчеларството без да знаем по никакъв начин. Променена е точно част за наемане на мери и пасища за пчелини. Всеки да си прочете нещата и да е ясно каквото било било, вече нещата стоят по нов начин.
    Да, единствено чл. 12 от Закона е променен, като е допълнен и Закона за .... земеделските земи. Както и категорично е казано, че става въпрос за държавна собственост, преди пишеше Държавен горски фонд.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Да, единствено чл. 12 от Закона е променен, като е допълнен и Закона за .... земеделските земи. Както и категорично е казано, че става въпрос за държавна собственост, преди пишеше Държавен горски фонд.
    Леко съм ви подвел. Толкова бях бесен че не съм погледнал в кой закон е промяната (изпратиха ми само нея). Закона с промяна е ЗСПЗЗ засяга ни член 37п. Ето линк към закона https://www.lex.bg/laws/ldoc/2132550145

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •