Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Ник, искал да кажеш, че аз съм длъжен да губя по 4-5 часа в денонощието, за да ти обяснявам какво мисля, какво съм открил, какво съм направил? Да не мислиш, че си само ти с писането, наложи се да си купя хенсфрий( струваше ми 100 лв, а си бръкнах в джоба за удоволствието на някой си) , защото деня ми минава да обяснявам на кой ли не, дето имал проблем с пчелите или се чудил какво да ги прави или тарикати разпитващи ме как работя, какво да правят с тези пусти пчели, а аз ако не изкарам 100 лв надник, значи съм станал напразно от леглото и вие вместо да си напънете зрението, защото тази тема е дъфкана отдавна искате да ви дам веднага отговор какво съм имал в предвид? Аз не съм любител пчелар и всички вие сте ми конкуренция на пазара за продукция, трябва да кажете едно благодаря, че ва носочвам къде може да има бъдещи проблеми, а не да ме карате да се чуствам виновен защо съм споделил с вас това което знам.
Не знам някой да го карат пише на сила или да е длъжен нещо. Аз мисля че всеки пише за удоволствие и споделя толкова колкото сърце му дава. За другото напълно те разбирам и на мен по цял ден ми звънят да ме питат какво да ги правят тези пчели при положение че аз не разбирам много от пчеларство, но си решавам проблема като оставя телефона в къщата иначе няма да свърша инаква работа.