Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не виждам никакви недомлъвки. Просто вникнете в мисълта. Не е толкова сложно. Мислете бе хора.
    Гаранция ти давам че 10 пчелари като вникнат в мисълта стигат до 10 различни отговора защото 1000 пчелари 1000 технологии. Заради това е много сложно

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Който си е извадил меда как има време да пише

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Мисля , че пчеларя ръководи пчелите .

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Гаранция ти давам че 10 пчелари като вникнат в мисълта стигат до 10 различни отговора защото 1000 пчелари 1000 технологии. Заради това е много сложно
    Не е сложно, когато използваме по - голям процент от мозъка си.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Тук искам да ви пусна един клип. Какво виждате на него освен красивата пчеларка и ръкомахащата журналистка, което е едно и също? Малко помощ - 3,22 минута.

Това в подкрепа на моите думи по - горе.

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    При повечето сем.венците са тънки или липсват.От утре ги почвам с по 5 кг.захар на сироп 2/1.Не ми се вярва да се запасят сами...

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Започнах подреждането на семействата за зимата с голямо закъснение, но така се получиха нещата. Лошото е че чак септември ще третирам а гледам че има акари. Имам само 6 резервни млади майки за подмяна, но пък пчелите са ми помогнали със самосмени. От първите 15 оправени 14 майки 2018 и 1 от 2016 но е на 6 рамки пило и реших да я оставя.. Онзи кошер със синята майка, наистина са били 2 майки вчера видях и новата та вече има синя и червена майка и кошера е готов за футбол.

Потребител
    Регистриран
    26.01.2012
    Аз пак ще им хвърля по един поглед- отгоре само да видя дали няма някоя тартовка. И ще стеснявам входовете че тия оси голяма напаст. Взел сам им малко с йод да ги нарася -дано му се зарадват

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Малко мед тази година, но за сметка на това много хубав. Семействата са много силни, в момента майките осеменяват още много добре 5,6,7 рамки пило. Масово нямат никакви венци а изцяло пило все едно е пролетта. Имам тук там пропуск на майката но се надявам да няма някакъв проблем. Всичко е ротирано и третирано и започнах подхранване, въпреки че се каних да извадя всичкия мед се отказах и оставих по 15кг. ма всеки. Хванах минимума и реших да не рискувам с нови неща 50 тина акара за 3 дена скоро ще направя контрола да видя как е.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри WP_20180904_001.jpg‎   WP_20180901_011.jpg‎   WP_20180804_002.jpg‎  

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    При транспорт, хофмановия уширител върши чудесна работа, а и не само, дали ще е дървен уширител или пластинка допълнително монтирани няма значение. С речен такер и пирони 10мм става лесно и Чудесно, но за себе си предпочитам страничните лети да са с уширител

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •