Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 139

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ами правилата са в изкупвачите. Те имат лаборатории и виждат кой мед какъв е, но на едни въпреки, че не е примерно БИО, а са БИО им го вземат и плащат за такъв. А в другият случай виждат, че меда е повече дори от БИО, но си го плащат за колкото се може по - полифлорен, че по - ниска цената, а след това в предприятието ги донагласят. Та те може да ги регулират тия неща. Като излезе, че меда ми е качествен, вади мангизите и ми го плаща за такъв, а не да ги дава на друг който имал китап някакъв си. Но до такъв етап на развитие не сме достигнали. Нямаме го в кръвта и няма и да го имаме.
    Можеш ли да обясниш целия процес на пътя на меда от теб до потребителя простичко и разбрано.Говоря за западен потребител,дето има друга култура.Говоря за български пчелар с бг.култура и бг.закупчик-преработвател.Нямам никакво виждане по въпроса,така че всички да са доволни.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Можеш ли да обясниш целия процес на пътя на меда от теб до потребителя простичко и разбрано.Говоря за западен потребител,дето има друга култура.Говоря за български пчелар с бг.култура и бг.закупчик-преработвател.Нямам никакво виждане по въпроса,така че всички да са доволни.
    Еее, тук с голяма работа ще ме натовариш, а пишеш да бъде простичко и разбрано. Няма как да стане за да бъде изпълнено искането ти.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Еее, тук с голяма работа ще ме натовариш, а пишеш да бъде простичко и разбрано. Няма как да стане за да бъде изпълнено искането ти.
    Според мен трябва да е бая дълго.Иначе да е на по разбираем стил написано.Аз идеи нямам как ще се угоди на потребител,търговец и производител.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •