Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 41 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 408
    Аз взех и на Сливен основи и на Горна Оряховица и съм по доволен от тези на Горна Оряховица. На цвят са жълти а пчелите по бързо започват да ги градят, малко по тънки са но пчелите не ги гризат
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2011
    Кои са тези в Горна Оряховица? И защо са жълти?

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.01.2011
    Пчеларски район
    Свищов
    Тези от Г.Оряховица са на Витанов.И аз тази година взех от тях.Доволен съм, не ги гризат а и при обмяната на восъка са коректни, не правят цигански номера като на други места.

Наблюдател
    Регистриран
    07.04.2012
    Пчеларски район
    борино пловдив
    восъчните основи в Турция са около 18-20 лева кг ,при замяна 2 лева надценка се дава ,мисля че не си струва да се купи преса за два лева

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2011
    Сериозно, ще питам отново (3ти път) - защо основите са жълти? Инак е прекрасно че сте доволни

advanced идея нямам защо са жълти и не потъмняват бързо wink;
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Потребител
    Регистриран
    15.02.2011
    Пчеларски район
    Чирпан, Ст.Загора
    Колеги, ако някой е ползвал ВО на BEEHOME да сподели дали са добри, 94 гр. са имат странен мирис. По нагоре Valaz беше дал мнение ако има и други ще ми бъде полезно. Благодаря Ви !
    Nil satis nisi optimum

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от advanced
    Сериозно, ще питам отново (3ти път) - защо основите са жълти? Инак е прекрасно че сте доволни
    Има две възможности, според мен.
    Едната е да са от восък от разпечатки, която аз изключвам. Видях, че в Русия правят основи от такъв восък.
    Другата е да е избелван восъкът с киселини и/или оцветяван.

Автор
    Регистриран
    18.03.2012
    Цитат Първоначално публикувано от petermar
    Колеги, ако някой е ползвал ВО на BEEHOME да сподели дали са добри, 94 гр. са имат странен мирис. По нагоре Valaz беше дал мнение ако има и други ще ми бъде полезно. Благодаря Ви !
    Ако говориш за тези произведени в Богоров от едни араби- аз ползвам такива и съм доволен. Миришат уникално яко според мен, даже съм си сложил в колата една за ароматизатор.
    "Въображението е по- важно от знанието"- Алберт Айнщайн.

Потребител
    Регистриран
    15.02.2011
    Пчеларски район
    Чирпан, Ст.Загора
    Цитат Първоначално публикувано от Mind_Control
    Ако говориш за тези произведени в Богоров от едни араби- аз ползвам такива и съм доволен. Миришат уникално яко според мен, даже съм си сложил в колата една за ароматизатор.
    Да за тях става въпрос но доколкото знам са внос - на тях пише произведено ЕС
    най вероятно Китай . Казват че са от Гърция интересно ходил съм доста по пчеларски магазини в Гърция и Турция но никога не съм виждал точно такива.
    Nil satis nisi optimum

Страница 6 от 41 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •