Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Не давам акъл ама ама тоя вид отводки може да са лесни ама се нарушава биологичната цялост на семейството има серозен стрес за пчелите и загубено време за пчелите в боксуване за сметка на спестеното време на пчеларя.Майките са чувствителни на дим ако пушиш през входа на долния корпус се качва в горния корпус ако пушиш в горния слиза в долния ако е само един корпус обикновенно е в средата но отводки с млади майки и тези с-ва с млади майки не е желателно да се пушат майките не е изключено да се скрият и в клийката и се виждат само задните и части а са и много бързи.
    Разбира се не натрапвам мнение а само си умувам.
    Май само умуваш. Ако беше така с пушенето, то аз щях да я напуша силно от единия край и да я чакам в другия, в засада.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Май само умуваш. Ако беше така с пушенето, то аз щях да я напуша силно от единия край и да я чакам в другия в засада.

Не е силно подпушване .Две-три струйки дим и след 5 минути е в горния корпус .
    Изпитано от мен .

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Не е силно подпушване .Две-три струйки дим и след 5 минути е в горния корпус .
    Изпитано от мен .
    Само се шегувам с Жорко. Иначе подпушването е като даването на газ на колата. Понякога малко, понякога иска и малко форца.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Само се шегувам с Жорко. Иначе подпушването е като даването на газ на колата. Понякога малко, понякога иска и малко форца.
    Зная .

Позна. Моята пушалка когато ми трябва не пуши, а когато вече не ми трябва одимява целия пчелин - това само от преди 5 часа. Затова много често лети с голяма скорост към земята, последвана от благи думи по адрес на майка и.

И моята е така . Явно закона на Мърфи.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Май само умуваш. Ако беше така с пушенето, то аз щях да я напуша силно от единия край и да я чакам в другия, в засада.
    Май да, ама май и ти не си пушач.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Май да, ама май и ти не си пушач.
    Позна. Моята пушалка когато ми трябва не пуши, а когато вече не ми трябва одимява целия пчелин - това само от преди 5 часа. Затова много често лети с голяма скорост към земята, последвана от благи думи по адрес на майка и.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Пушенето е изкуство не трябва да е като чардаш /които започва бавно и завръшва с голяма бързина / за нежния пол може и да е но за пчелите май не е
    Чардаш - Екатерина Цветаева

https://www.youtube.com/watch?v=MoEnNE3QFG4

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Пушенето е изкуство не трябва да е като чардаш /които започва бавно и завръшва с голяма бързина / за нежния пол може и да е но за пчелите май не е
    Чардаш - Екатерина Цветаева

https://www.youtube.com/watch?v=MoEnNE3QFG4
    Абе Жорка, тази по едно време така засвири, че ми се прииска и аз да си извадя лъка и да и скъсам всичките струни на цигулката. С една дума да и потроша цигулката.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

Ами почистия малко има 2 гайчици развийги малко де и стига с това сухо дърво.Да ти пратя гъба.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Може и да си прав ,но аз такива не съм виждал до сега с такъв цвят.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •