Първоначално публикувано от delta.e Аз , не съм се отказал от слънчогледа . Сега започва да цъфти един блок между Кичево и Добрева чешма . Вчера и днес валя добре в района . Аз днес им свалях магазините. Всичко цъфти от дъждовете, а не качват нищо. Ако вече видя, че започне да тече през прелката ще ги кача пак, но едва ли.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Аз днес им свалях магазините. Всичко цъфти от дъждовете, а не качват нищо. Ако вече видя, че започне да тече през прелката ще ги кача пак, но едва ли. То и аз бях на тази вълна, но ги оставих още малко, защото като тръсна питата, капе нектара, а и не нападаха така, както е в безпашев период.
Първоначално публикувано от kuline То и аз бях на тази вълна, но ги оставих още малко, защото като тръсна питата, капе нектара, а и не нападаха така, както е в безпашев период. Аз се отказах с риск пак да го изядат.50% запечатан водно съдържание 21,5-22,0.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))
Правила на форума