Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1002

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Бизнеса с ракия е много по-печеливш, отколкото с меда, аз вече почвам да се замислям!!.. шопите особено мрът за кайсиева ракия, и изобщо за хубава ракия...а съм тръгнал да пренасям двукратно личинки, че да произведа по-едри майки....то да е нещо друго, но акъла трудно се набива!!

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Бизнеса с ракия е много по-печеливш, отколкото с меда, аз вече почвам да се замислям!!.. шопите особено мрът за кайсиева ракия, и изобщо за хубава ракия...а съм тръгнал да пренасям двукратно личинки, че да произведа по-едри майки....то да е нещо друго, но акъла трудно се набива!!
    Личинки си имаме. Кайсии си нямаме. А и както е казал твореца "Сутринта хапнах един домат и цял ден ме кара на ракия...."

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Бизнеса с ракия е много по-печеливш...
    Бизнеса с ракия и всякакви спиртни производни в Бг е силно криминален и като такъв, вече е зает от мастити разбойници, управляващи държавата. Бутането между шамарите не е препоръчително.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •