Прочете ли и едноименната тема в раздела? АГ всъщност не е толкова страшен. Миризма на туткал. Ако няма - може и да е доброкачествен /т.е. Евро/ гнилец.
Прочете ли и едноименната тема в раздела? АГ всъщност не е толкова страшен. Миризма на туткал. Ако няма - може и да е доброкачествен /т.е. Евро/ гнилец.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Има един тест със сухо мляко. Виж го в мрежата, елемнтарен е и се прави да десетина минути. Дай снимки на пилото, да ти помогнем.
Искам възможно най бързо да взема мерки ...ако пратя проба кога ще стане? Икажете растояние за дупката и кладата дето ще правя...
https://drive.google.com/file/d/1XME...w?usp=drivesdk
Този линк отваря ли се това са снимки....теста го направих сега чакам резултати
Няма майтап.По изгодно е да имаш отводки с АГ на някой пчелин.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Ами след като изчето квото имаше така реших ...кой да ме съветва![]()
Ха-ха вече го ударихте на майтап, а аз съм като попарен. Не съм пироман, пеосто искам да съм сигурен че няма да предизвикам епидемия.... и ветеринар да викна той колкото мен знае ще каже проба... а с тая проба я камилата я камиларя като всичко в БГ...
След като няма миризма, а тя е характерен белег за гнилеца се разминаваш с тази диагноза, но по възможност е добре питите които са засегнати да се отстранят и да се унищожат по метода по който искаш. Стесняване на гнездото и подаване на сироп с някои препарати които сметнеш за удачни. Ако не помогне намесата от твоя страна му даваш думаня/огъня/.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))