Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    08.07.2018
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Дотогава си ги гледах както всички други колеги.
    Янчо, има една приказка сред пчеларите, която си я чувал или чел - "Моята система е най-добра". Майсторлъка обаче, опира до това, да можеш да предвидиш и отговориш на предизвикателствата на природата, които напоследък стават все по-трудно прогнозируеми. За пчелите е ясно - толкова дена майка, толкова дена-пчела, толкова дена-търтей, манджа на тумбак, кеф на тенеке. Обачее, природата Санчо, тя е непредвидима.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Kuline1 Виж публикацията
    Янчо, има една приказка сред пчеларите, която си я чувал или чел - "Моята система е най-добра". Майсторлъка обаче, опира до това, да можеш да предвидиш и отговориш на предизвикателствата на природата, които напоследък стават все по-трудно прогнозируеми. За пчелите е ясно - толкова дена майка, толкова дена-пчела, толкова дена-търтей, манджа на тумбак, кеф на тенеке. Обачее, природата Санчо, тя е непредвидима.
    Времето си е време и трябва да се съобразяваме с него, не можеш да вървиш със рогата напред срещу природата, но само до тука си прав, за пчелите нищо не ни е ясно, само си мислим така. Преди си мислех, че разбирам докато живота не ми показа,че съм бил в пред училищна, а сега съм в първи клас и незнам да ли ще мина по нагоре

Наблюдател
    Регистриран
    08.07.2018
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Времето си е време и трябва да се съобразяваме с него, не можеш да вървиш със рогата напред срещу природата, но само до тука си прав, за пчелите нищо не ни е ясно, само си мислим така. Преди си мислех, че разбирам докато живота не ми показа,че съм бил в пред училищна, а сега съм в първи клас и незнам да ли ще мина по нагоре
    Андджек де, преди малко писах по-горе, че Човек докато не се осъзнае, не може да разбере, че е в ада. Перифразирах последното.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •