Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Преди и аз гоних бройка и мислех като имам 200 кошера ще печеля повече.Оказа се ,че не е така.Тая година стартирах с 125, а решихме да вадим само от педесетина.Средно от кошер няма да кажа колко сме да не излезем лъжци,но само мога да кажа такива добиви сме имали само една година.В момента сме в паша слънчувка и семействата са прилични не са по 5-6кг, но са на по 2 магазина.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Преди и аз гоних бройка и мислех като имам 200 кошера ще печеля повече.Оказа се ,че не е така.Тая година стартирах с 125, а решихме да вадим само от педесетина.Средно от кошер няма да кажа колко сме да не излезем лъжци,но само мога да кажа такива добиви сме имали само една година.В момента сме в паша слънчувка и семействата са прилични не са по 5-6кг, но са на по 2 магазина.
    Стартирал си трънки. Първо ти нямаш толкова кошери, защото 62 и половина са на братока. В един пост писа, че отводки и рояци няма да ги броим - нали така Калине? При стартирането 1/5 ги пиши ни живи, ни умрели и като ти се направи една калкулацийка - ми ти не си и пчелар бре. Къде се вреш на конете в краката?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Стартирал си трънки. Първо ти нямаш толкова кошери, защото 62 и половина са на братока. В един пост писа, че отводки и рояци няма да ги броим - нали така Калине? При стартирането 1/5 ги пиши ни живи, ни умрели и като ти се направи една калкулацийка - ми ти не си и пчелар бре. Къде се вреш на конете в краката?

Ние такива семейства излегли от тая зима не сме имали никога.Ти живи ни умрели ги пишеш.Гледай миналата беше трагедия.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Мислил съм и за помощни. Но за да има ефект трябва до всеки основен да има помощен. А това означава много работа, много инвентар, и много хамалогия. Пък и не можем да предскажем още от Януари какви ще бъдат трите месеца през пашите на пчелите. При добра година просто трябват повече магазини и пити. И яки хора да носят магазините. Другото е лесно.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Мислил съм и за помощни. Но за да има ефект трябва до всеки основен да има помощен. А това означава много работа, много инвентар, и много хамалогия. Пък и не можем да предскажем още от Януари какви ще бъдат трите месеца през пашите на пчелите. При добра година просто трябват повече магазини и пити. И яки хора да носят магазините. Другото е лесно.

Имаш,имаш ти инвентар нема се правиш.Видял съм ти фибранките.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Белгия изхвърли Бразилия. Ура.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Стартирал си трънки.
    Миналия юли направих три отводки на по три рамки .
    Сега са в конфигурация -плодник ДБ и два МК магазина .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •