Аз мога да помогна с 100 рамки от който модел пожелае.Нека ми се обади на лични за да се разберем.
Аз мога да помогна с 100 рамки от който модел пожелае.Нека ми се обади на лични за да се разберем.
Здравейте,
от мен, отводки и с каквото мога,на лични.
Здравейте, от мен две отводки на по шест рамки - ДБ, район Плевен.
Колеги, предполагам, че ако му се обадите и му предложите помощта си, е по-удачно, тъй като в момента той е ангажиран с много дейности по възстановяване на къщата и няма възможност да кибичи във форума и да пише ЛС.
То е ясно , но зависи и в какво състояние ще го заварим .
От името на:
Димитър Тачуков,
Кръстю Станков и
Васил Маслинков - пострадалите колеги от наводнението през 2017 г. от Полски извор БЛАГОДАРЯ на всички колеги, които се включиха в благотворителната кауза, която организирахме на 8 и 9 юни 2017 г., а именно:
Светлана Игнатова - 2 отводки,
Иван Иванов от Борисово - 1 отводка,
Найден Дацков и брат му от Ветово - 4 отводки,
Николай Петков от Разград - 1 отводка,
Сеид Халид от Разград - 1 пчелно семейство с кошера,
Сунай Гаваз - 2 отводки, було, пушалка,
Нурсел Сали - 2 отводки със сандъчета, 50 лева пътни,
Мария и Николай Желязкови ог Граматиково - 1 пчелно семейство с кошера,
Георги Кръстев от Айтос - 1 отводка,
Анатоли Йорданов от Карнобат - 2 отводки,
Румен и Павлина Кесерджиеви от Бургас - 2 отводки,
Бойко Георгиев от Кюстендил - 1 отводка,
Момчил и Живко Атанасови от Полски извор - 1 отводка с кошера,
Коста Георгиев от Полски извор - 1 отводка,
Калоян Кисов - 3 кашона Апифонда,
Биопчелини СТРАНДЖА - 2 сандъка и 14 хранилки,
Група МЕДАР Русе - 200 восъчни основи и 5 сандъка. БЛАГОДАРЯ и на всички онези колеги, които изявиха желание да помогнат, но решихме че ще имат друга възможност да го направят, тъй като в момента това е достатъчно.
След 920 км преход през нощта и през половин България в компанията на Николай Петков и Иван Иванов ви уверявам, че това което дадохме от сърце отиде при добри хора, хора пчелари имали нещастието да загубят всичките си пчелни семейства.
Видях сълзите от радост и благодарност в очите на тези наши колеги. Въпреки, че бяха предупредени кога ще отидем и че ще носим помощ, и в тримата до последно се е прокрадвала нотката на съмнение - е разбихме я.
Пожелаха ни дълъг живот и много здраве на всички нас, семействата ни и пчелите ни.
Пожелавам ви го и аз от все сърце!
Благодаря ви, че бяхме заедно и този път!
ПОКЛОН!
Благодарим ви колеги, че ви има и се притекохте на помощ в този труден момент.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))