Какво правят пчелите могат да ти кажат по-знаещи колеги. Но имам сериозни съмнения, че не им действа кой знае колко по-различно, отколкото на хората.Белият равнец е билка за сто болести - стомашно-чревни, бъбречни, пикочопроводни, чернодробни, женски, детски... Старите билкари го знаят като "избавление от всички беди". Това е единствената билка, която може да се употребява ежедневно, без да натрупват в тялото каквито и да е вещества - съставът й е такъв, че предизвиква саморегулация на организма и изхвърляне на излишъците. Така че - следващия път бери и суши на сянка, с цвета надолу. Аз в неделя си понабрах от Калоферския Балкан.

Белият равнец е билка за сто болести - стомашно-чревни, бъбречни, пикочопроводни, чернодробни, женски, детски... Старите билкари го знаят като "избавление от всички беди". Това е единствената билка, която може да се употребява ежедневно, без да натрупват в тялото каквито и да е вещества - съставът й е такъв, че предизвиква саморегулация на организма и изхвърляне на излишъците. Така че - следващия път бери и суши на сянка, с цвета надолу. Аз в неделя си понабрах от Калоферския Балкан.
Цитат