Имах предложение за работа в Кипър като пчелар не формирано работно време 400семейства майко производство и добив на мед 2000евро месечна заплата плюс храна и квартира и кола за транспорт.
Имах предложение за работа в Кипър като пчелар не формирано работно време 400семейства майко производство и добив на мед 2000евро месечна заплата плюс храна и квартира и кола за транспорт.
В района на Лимасол има доста наши момчета на работа като чираци или калфи. Помагат и при поръчка на буркани,капачки и мед от тук . Много добра оферта си имал ! С пожелания за успех с твоя хъс !
*Готвачи в елитен ресторант/заплата от 1100 Е бруто на месец/
*Хигиенистка - 800 - 900 /заплата, тук там 1100 Е бруто на месец/
•F & B Мениджъри / заплата от 2000 Е бруто на месец/
•Бар Мениджъри / заплата от 1750 Е бруто на месец/
•Сервитьори / заплата от 1200 Е бруто на месец/
•Супервайзери / заплата от 1500 Е бруто на месец/
Храна, квартира и тук там кола за транспорт - осигурени - поназнайване на 2-3 езика.
В България (големите градове и по курортите)
•F & B Мениджъри - спокойно 3000+лв
•Бар Мениджъри - 2000-2500лв
•Сервитьори - 2000лв
•Супервайзери - 2000лв
И тук и там се бачка яко, с много извънредни часове, но поне си спиш в леглото.
Готвачите в добрите ресторанти у нас може и повече да докарват....
В Стара Загора сервитьрите взимат 600-800 и тук там 1000 което е абсолютния макс. Същото е и с администраторите по хотелите като искат и два езика и има нощни смени. Барманите се въртят около 800-1000 в добрите заведения . Управирелите не са кой знае колко над другите до 1200 но има и на 800. Не сме малък град и глада за такива работници е голям но това са заплатите. Като казах че бачкам на пчелите за 1000 на месец миналата година много хора подскочиха. Дано сега им се струва по нормално. На мен вече ми е супер смешно да получавам колкото сервитьор. Бях такъв на 18 и отдавна си мисля че съм минал това ниво.
Ок - условно да приемем, че информацията ти е вярна. Но следва резонния подразбиращ се въпрос: колко такива работни места има т.е. с посоченото заплащане. А като си отговорим на този въпрос, автоматично ще си отговорим и на въпроса: защо толкова много хора от сферата напуснаха България. (джокер - щото сън не ги лови)
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))