Цитат Първоначално публикувано от prost_pchelar
Цитат Първоначално публикувано от Farar
Ако това наистина стане така,ще е показателно че няма желание за помощ на отрасъла.Регистрацията на ЗП е година за година.На пчелните с-ва също.Къде е логиката?Другите които получиха субсидии искаха ли им подобна глупост-5г стаж един вид?Хората които ползват пчелите като допълнитен доход са много повече от тези които им е основен доход,а основно те ще загубят.Нали в края на краищата всички гледаме пчели и от 2010г искаме-неискаме и данъците си плащаме.Абе ние да сме живи и здрави да си работим,както и пчеличките ни,па плодородната ни земя няма да ни остави.Няма смисъл от нерви!
Участията по схемите de minimis винаги са обвързани с регистрация като ЗП и регистрация във ВетИС. Така, че иска се, щом си земеделски производител да си в час и на книга. Стига сте хленчили ами си вдигнете задниците и си влезте в час.
Ние сме отдавна в час колега!Пука ми за тия мизерийки на които се радвате.Най важното за мен е да се увуличава добива!Не да чакам стотинки.До този момент и без тях изкарвахме,така че изобщо не ми дреме cool;