Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 692

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от darkvr Виж публикацията
    аха ти си отворил капака и си видял, аз имах предвид по друг начин как може да се разбере, без начина дали внасят прашец или да вдигне капака, че моите са завити с винтове и не искам да ги бутам ако са само разведка

Вечерта почукай по капана ако има гости те ще ти се обадят на 101%.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Потребител
    Регистриран
    02.03.2017
    Пчеларски район
    Враца
    това ми го каза един колега пробвах го -днес в 20.00 часа ходих и с една пръчка почуках отдолу по капана и въпреки, че беше почти тъмно и облачно направи ми впечатление, че излизат по 10-15-20 пчели пълзят отпред по стената други летят в радиус 20-30 см. след което всички се прибират вътре, не успях със сигурност да чуя избръмчаване защото е на 3 м. височина, а е шумно, че е близо до шосе, не ми се искаше да влача стълбата да права впечатление, не знам какво да правя дали да го прибирам или да го изчакам още 2-3 дена?-Аз предполагам, че е някое диво рояче, защото пчелите са едни малки или ако е питомно то е третак или четвартак- Чакам твоето мнение! И други мнения разбира се

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Наблюдавай го ако има пчели внасящи прашец,е показател че има семейство в къпана.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •