Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от zayo Виж публикацията
    Специфично е за всяко място и район. На пчелина след акацията обикновено имам 3 седмична "дупка" и ако не храня, не мога да вляза в Q1 за слънчувката. Виж в града е друга бира - до момента в семействата има по и над 30 кг. / не съм вадил/. В момента в масов цъфтеж е аморфата и каталпата, а до няколко дни очаквам да се включи и липата.
    Така е, при мен е същото положение, но една година е голям глад а друга има поне поддържаща паша от ливадата. Мисля со че след тези дъждове ще има принос ако се оправи времето.

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Така е, при мен е същото положение, но една година е голям глад а друга има поне поддържаща паша от ливадата. Мисля со че след тези дъждове ще има принос ако се оправи времето.
    А дано, но...предпочитам да играя на сигурно и дам по няколко хранилки въпреки, че в повечето семейства имам запас от около 7-8-9 кг. Иначе към момента възстанових зимните загуби и ги докарах до заветните 100-ина бройки + 9 бр. B-52 към момента. От прегледаните 3/4 - 2 бр. в роево. За пръв път се радвах на кошери в роево с оглед на изоставането ми с маточниците и отводките.
    Keep Walking...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •