Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 24

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    14.05.2018
    Пчеларски район
    Мездра
    Здравейте! Надявам се скоро да се присъединя към редиците на този благороден занаят.

В тази връзка имам няколко въпроса, като първият ми, надявам се, е за тази тема. А именно- кога е най- добре да се стартира един пчелин? Досега не съм се занимавал никога с пчеларство и тепърва предстои да видя дали единственият пчелар в наше село ще се навие да ме понаучи.

Имам и един друг, малко по- общ въпрос. Дали е прието във Вашият форум потребителите да си правят собствена тема, където да може да се проследи с какво се сблъсква авторът с течение на времето? Ако да, дали може да ме ориентирате за съответния раздел? Много бих искал да си направя моя тема, защото като новобранец вероятно ще имам доста въпроси (като например какви са кошерите, които намерих в гаража) и не ми се иска да оспамя другите теми...

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от docata Виж публикацията
    Дали е прието във Вашият форум потребителите да си правят собствена тема
    Можеш да си направиш собствена тема, но всички можем да пишем в нея и всъщност става обща тема. Затуй, че според въпросите ти си подбирай теми и пиши в тях.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •