Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 149 от 419 ПърваПърва ... 4999139147148149150151159199249 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,481 до 1,490 от общо 4186
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Борислав Виж публикацията
    Аз лично ще изчакам. А и ние нямаме друг избор, не сме като колеги с n... капани за рояци Чак им завиждам При нас времето сякаш е спряло и този нагон (роене) изглежда странен, хихи

Аз ще ги прибирам Борка моите.То няма смисъл. Всички си нацепиха кошерите след акацията от страх да не се роя.За сега пашата продължава и няма наченки за роеве при нас.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Наблюдател
    Регистриран
    01.05.2015
    Пчеларски район
    Свищовски район
    Ааа, колко си хитър и дълбок Нещо пак си замислил
    Много здраве на пчелите, на пчеларите и на пчеларките!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Борислав Виж публикацията
    Ааа, колко си хитър и дълбок Нещо пак си замислил
    Много здраве на пчелите, на пчеларите и на пчеларките!

Е какво да му мисля.Паша има,липа на старта после някоя отводчица в капанчетата за приятели и за някой лев и те това ще е.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Дълбок, колко дълбок в собствената си глупост. Можеше да постигне много повече, но пустото няма пари, ще го обрича още дълго време да си блъска главата в стената, особенно с разбирането за пчеларстване с брата.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Дълбок, колко дълбок в собствената си глупост. Можеше да постигне много повече, но пустото няма пари, ще го обрича още дълго време да си блъска главата в стената, особенно с разбирането за пчеларстване с брата.
    Янчо, ти под водопад дъно виждал ли си? А Данчо си е жив и буен водопад.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията

А не така.От него може също да се научи нещо.Е колко повече.При нас не е Акациев регион.В Елена има вярно много,но в Златарица за 1к кошери и не е толкова много.+Това летящата изчезна преди пашата,Жега около 30 градуса я опърли,а дъжда я довърши.Сиромах челяк и на ... е доволен,е верно цяла си е по добре ,но колкото толкова.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Вчера врътнах магазините,за първи път вадя акация,оставих си 17 кошера без да ги цепя и съм много доволен.Центрофугата вече е пробвана огън е бързо и лесно става.9 майки са оплодени от новата колекция и снасят,засега 100% оплождане,но вече имам гостенин Пчелоядче седи чурулика и чака.Жал ми е за него да го гръмна с пушката но ако не се оплодят мамите ще го целна.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Rado76 Виж публикацията
    Вчера врътнах магазините,за първи път вадя акация,оставих си 17 кошера без да ги цепя и съм много доволен.Центрофугата вече е пробвана огън е бързо и лесно става.9 майки са оплодени от новата колекция и снасят,засега 100% оплождане,но вече имам гостенин Пчелоядче седи чурулика и чака.Жал ми е за него да го гръмна с пушката но ако не се оплодят мамите ще го целна.

С 11 най добре.Ти пак си добре ела да видиш при мен какво при лошо време.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аморфата,цъфти при нас,но се усеща вече глада преди липата който имаме всяка година. Вчера по завъртяхме още някой килце,но вече се виждат следи от аморфата.
    Роево 0.Това е не виждано до сега по това време на сезона.Според мен не е от наши манипулации, а от климатичните промени които имаше март-април.
    Този пост е редактиран от jdrumev; 14.05.2018 в 09:57.

Наблюдател
    Регистриран
    01.05.2015
    Пчеларски район
    Свищовски район
    Да не би да си има рояци, но капаните да не ги привличат?

Страница 149 от 419 ПърваПърва ... 4999139147148149150151159199249 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •