Ааа, колко си хитър и дълбокНещо пак си замислил
![]()
Много здраве на пчелите, на пчеларите и на пчеларките!![]()
Дълбок, колко дълбок в собствената си глупост. Можеше да постигне много повече, но пустото няма пари, ще го обрича още дълго време да си блъска главата в стената, особенно с разбирането за пчеларстване с брата.
А не така.От него може също да се научи нещо.Е колко повече.При нас не е Акациев регион.В Елена има вярно много,но в Златарица за 1к кошери и не е толкова много.+Това летящата изчезна преди пашата,Жега около 30 градуса я опърли,а дъжда я довърши.Сиромах челяк и на ... е доволен,е верно цяла си е по добре ,но колкото толкова.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Вчера врътнах магазините,за първи път вадя акация,оставих си 17 кошера без да ги цепя и съм много доволен.Центрофугата вече е пробвана огън е бързо и лесно става.9 майки са оплодени от новата колекция и снасят,засега 100% оплождане,но вече имам гостенин Пчелоядче седи чурулика и чака.Жал ми е за него да го гръмна с пушката но ако не се оплодят мамите ще го целна.
Аморфата,цъфти при нас,но се усеща вече глада преди липата който имаме всяка година. Вчера по завъртяхме още някой килце,но вече се виждат следи от аморфата.
Роево 0.Това е не виждано до сега по това време на сезона.Според мен не е от наши манипулации, а от климатичните промени които имаше март-април.
Този пост е редактиран от jdrumev; 14.05.2018 в 09:57.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Да не би да си има рояци, но капаните да не ги привличат?![]()
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))