Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 65 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 643
    Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    yaya, колегите наистина подходиха с малко повече негативизъм и очевидно те подгряха. Но аз питам, зашото наш пчелин беше оформен на три редици с разстояние между редиците и отделните кошери по 3м. Бройката кошери беше около 70-75. Имаше ясно изразена разлика в силата на семействата от средата на средната редица и останалите по периферията. Стигнахме до извода, че пчелите връщайки се в кошера влизат в предните кошери, и така средните се "обезлюдяват". Затова ми е интересно, дали и при вас го има това и дали се справя твоят човек със специални пчеларски практики с този проблем.

Потребител
    Регистриран
    29.05.2012
    Цитат Първоначално публикувано от doviciozo
    И сам войнът е войн.
    http://vbox7.com/play:6d01cc35fe
    внимавай само да не останеш без войн щот и аз бях тей но ми изчезнаха 7 кошера и сега преместих 2 във вкъщи

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ето ги и моите гледани... през;крив макарон;от 500км.От преди дъждовете са така,но пък не са си мислили глупости.

Потребител
    Регистриран
    29.05.2012
    само 3 са ми пълни другите мечките с 2 два крака ги взеха ей така за това са вече в дворът ми !

Потребител
    Регистриран
    29.05.2012
    Цитат Първоначално публикувано от ттитто
    yaya, попитай твоя приятел дали няма проблем с налитане на пчели от средните редици в кошерите от предните редици. Дали и как успява да поддържа средните си кошери силни поне колкото крайните.
    Ако може го покани във форума. Щом е опитен пчелар ще му е доста интересно при нас.
    не мисля така защото пред всеки жълт има син и така са на шах мат надявам се да не греша sadsmile;

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    Втората снимка с лилавото кошерче ме разби .Надявам се колега че това е за собствено удоволствие..или само за снимка? :D :D

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Aleksey
    Ето ги и моите гледани... през;крив макарон;от 500км.От преди дъждовете са така,но пък не са си мислили глупости.
    Оределено погледнато през крив макарон :D Не всички обаче са кривогледи Моля за адекватни мнения ,подобни циркови постановки са постижими с по-малко усилия. След 100- тина ще станем съседи tongueout;

Потребител
    Регистриран
    29.05.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Spens
    Втората снимка с лилавото кошерче ме разби .Надявам се колега че това е за собствено удоволствие..или само за снимка? :D :D
    да настина той е просто като капан а иначе е гордостта ми в пчелина ми :Д

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    да .достойно е човек да се гордее с труда на собствените си ръце,Приветствам такива колеги.Браво!!

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Пчелите освен по цвета на кошерите се ориентират-най вече по слънцето. При близко стоящи кошери налитането се избягва със шахматно разположение.
    Дори и да се случи нищо не се губи. :D

Страница 16 от 65 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •