Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4190

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Сериозно ви казвам ,че не градят.Сложих 5/5 само на изградените работят в третия магазин.Който поставих над втория ДБ корпус.
    п.п. Кой невярва да пита тоя от долу.
    А какво написа за този отдолу в поста си отгоре? Ако съм на негово място, ще ти разреша да гледаш пчелина от София с бинокъл, но в обратна посока - към Сърбия.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    А какво написа за този отдолу в поста си отгоре?
    Хубаво е човек в живота му поне един да му следи мисълта и да го разбира какво пише.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    https://youtu.be/US-9s_bcCpc така е при нас.Пчели много акация нанайси.От утре почвам ударно подхранване да направя тонажа.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    https://youtu.be/US-9s_bcCpc така е при нас.Пчели много акация нанайси.От утре почвам ударно подхранване да направя тонажа.
    Как си го обясняваш?
    Семествата каза че са силни. Летеж имаш. Имам инфо че в района акацията дава( Еленския балкан). Или не казваш да не ти завиди някой или нещо си объркал или моето инфо е грешно.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Как си го обясняваш?
    Семествата каза че са силни. Летеж имаш. Имам инфо че в района акацията дава( Еленския балкан). Или не казваш да не ти завиди някой или нещо си объркал или моето инфо е грешно.
    За Елена е тава, инфото ти е вярно.За Златарица не е точно така.Летящата се загуби точно 3 дена преди цъфтежа и добива няма да е голям на средните семейства. Силните са събрали не знам от какво е но като гледам сухата запечатка може и да е от сняг.Акация почти няма вече летежа е от друга паша.Днес братовчеда оцапа центрофугата и сподели,че е като вода бистра.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Едни крупни зърнопроизводители май оплескаха яко нещата из наште села. Срещу Първи май много смъртност, чувам в някои големи пчелини 50% и нагоре... Оня ден още не съм слязъл от колата и служителка от кметството тича с уведомително писмо от кмета, хем съм дребен и нерегистриран - ще пръскат с Пропулс и Протеус в съседно землище, на 2-8 километра от нашето, нещата вече явно са мноо загрубели...
    При мен като че ли има малко загуба на летяща пчела, но не е страшно, за една седмица почти пълен магазин, не са запечатали. Има и приличен градеж в магазините.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Едни крупни зърнопроизводители май оплескаха яко нещата из наште села. Срещу Първи май много смъртност, чувам в някои големи пчелини 50% и нагоре... Оня ден още не съм слязъл от колата и служителка от кметството тича с уведомително писмо от кмета, хем съм дребен и нерегистриран - ще пръскат с Пропулс и Протеус в съседно землище, на 2-8 километра от нашето, нещата вече явно са мноо загрубели...
    При мен като че ли има малко загуба на летяща пчела, но не е страшно, за една седмица почти пълен магазин, не са запечатали. Има и приличен градеж в магазините.
    От колко време цъфти акацията по вашия край? При мен за 10 дни нормалните семейства напълниха по един магазин с нектар, в петък имаше наченки на запечатване.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Че не е чиста не е чиста, но пък можеше да ми турите пръста.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Че не е чиста не е чиста, но пък можеше да ми турите пръста.
    Много си е добра. Браво Дака. На който не му харесва, да си подреди нещата и да си добие сам. Ако извадя мераклиите да си приготвят 10 лв за буркан и 8,50 на тенек. Въобще не ми дреме за кожодер ли ще ме мислят или за някакъв друг.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    http://picbg.net/viewpic.php?u=75865psWGC&i=874201 До къде ни докара немотията тоя елексир на 8 лв да го даваме в тоя вид.Хората нямат пари и почнаха да ни мислят за кожудери.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •