Друмев, така поставен въпроса ти е все едно аз да те питам - какво може да навреди и какво може да помогне, ако пия вода в момента? Не се измъквам нито по терлици, нито по чорапи. И аз като всички останали не мога да ти отговоря на неконкретизирания въпрос. Чул си от някъде нещо, но не си го дочул съвсем и сега ни караш да се сещаме ние, аджеба какво е искал да каже автора в произведението си, което той самия още не е измислил и написал. Все още не ми се е отворило третото око.![]()
Е то винаги е така при мен.Питането ми беше какво би ми навредило и какво би ми помогнало изрязването на запечатани търтеи от рамките в тоя период на годината?Сега по ли се разбира какво питам.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Ти пък кога разбра тази подробност? Въпросите ги зададох със съвсем друг замисъл.Мисля че,уважавания от нас двамата Модернизатор/както го именуваш ти/ме е разбрал защо го питам.А самолета е опасно нещо,затова аз ходя до Одрин пешачка или с колелото.Вчера бях пак там и пазителите само ми козируваха и ми пожелаха приятно пътуване и безпроблемно завръщане по тираджийския път.
Само да вмъкна нещо което трябва да ни тревожи нас.1996 година Одрин нямаше и 80 000 жители.Ямбол беше 106 000 жители.Сега Одрин е 168 000 жители,а Ямбол е има–няма 72 000 жители.Да не говорим какво е Одрин като структура и архитектурно изграждане.Ямбол се губи тотално.Това е истината от жадуваната демокрация.За някои/единици в целия булгаристан/ цъфтяща и връзваща.
Лаская и му се мазня постоянно тая вечер.А помислих, че пчеларскияти регион ми подсказа за въпроса който му зададе.Модернизатор го наричам заради нещата които прави с форума.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))