Май не е редно точно в темата на колегата, да му разваляте бизнеса.
Май не е редно точно в темата на колегата, да му разваляте бизнеса.
Привет на всички интересуващи се от Нозематрол R. Първо искам да направя едно важно уточнение а то е, че не правя реклама от лична финансова изгода.Използвах Нозематрол R есента чрез напръскване на около 50 бр. пч. с-ва и тогава обещах да дам отзиви впоследствие. Смъртност 1 бр. добро зимуване, поръчвам Нозематрол R за да третирам отново с него. Засега съм много доволен.Успех на всички!
Едно е да желаеш.Второ е да можеш.Трето е да го направиш.
Не съм третирал и нямам загуби и признаци. Мисля че не бива да го отдаваш само на "чудотворното" въздействие на препаратите.
Здравейте,в края на септември третирах с Нозематрол R два пъти чрез напръскване 1 към 10 в дестилирана вода ,по 5 мл на междурамие.Семействата иззимиха нормално с около 3% зимна смъртност.Признаци за нозематоза няма.В момента има бурно развитие и нарастване на пилото.Засега съм доволен от препарата.Смятам,че трябва да се тества и при дълга и студена зима като 2016-2017г.
Като ползвател на препарата-използвах го с напръскване върху рамките:нямам оплаквания,ниска смъртност,бурно развитие на повечето семейства/имам някой и друг слабак/,нямам диерични петна по рамките.
Не съм наблюдавал странични ефекти,подходящ е за био пчелини.Дали от него или от меката зима,но съм доволен от резултата.
Нямам причини за негативни отзиви,препоръчвам и благодаря ,че бях от тестовите пчелари.Благодарности на колегата и желая успех на него и препарата.
Майки има - сандъци няма. Сандъци има - пчели няма. Пчели има - рамки няма, рамки има - пило няма, пило има - място няма, място има - средства няма, средства има - време няма.... Егати занаята
Solaris60
Аз също съм от колегите ,получили препарата.Подадох необходимата доза във сиропа ,чрез подхранване през есента.Доволен съм от третирането и бих го използвал отново.Пожелавам здраве и ползотворна година на всички колеги.
Малко сухо като статистика но да дам отзив и аз .
Даден на 43 семейства в сиропа август и септември (22 основни и 21 отводки) мъртви 9бр.(3 основни и 6 отводки)
Средната смъртност на пчелите ми тази година е около 10%.
Уточнявам че от отводките имаше много слаби и умишлено ги оставих да вида резултата . Освен с този препарат за нозема третирах с подъбиче , йод и лугов разтвор ,както и с мравчена к-на за акар (която също намаля нозематозните спори).
Препарата мога да го ползвам за напред , като добавка към другите който ползвам след обявяване на цената и съставките .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))