Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    За что боролься, на то и напоролься!

Това не е ли обида? Винаги почваш пръв, после плачкаш! Хлапашка работа!
    За втори път ти казвам, че имах предвид това, че не си пчелар, демек ако и те са специалисти, колкото ти пчелар, нищо няма да разбере, ама ти все се правиш на неразбрал.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    За втори път ти казвам, че имах предвид това, че не си пчелар, демек ако и те са специалисти, колкото ти пчелар, нищо няма да разбере, ама ти все се правиш на неразбрал.
    А аз за втори път ти казвам, да четеш внимателно и най-вече да мислиш преди да напишеш нещо! Темата е не за пчели, а за бръмбари и аз коментирам това, което виждам на снимките в този контекст! Още по-напоително да ти обяснявам ли, че реакцията ти е повече от неадекватна???
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    А аз за втори път ти казвам, да четеш внимателно и най-вече да мислиш преди да напишеш нещо! Темата е не за пчели, а за бръмбари и аз коментирам това, което виждам на снимките в този контекст! Още по-напоително да ти обяснявам ли, че реакцията ти е повече от неадекватна???
    Няма какво да ми обясняваш, ясен си ми от времето на спора за видеонаблюдението, преминем през центрофугите, спрейовете, другата стая и т.н. хайде до скоро, че имам задачи.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •