Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 21 до 30 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Такива сме си в север център.
    Нека.Дори и такива,за да ти поналекне работата в очаквам в края на сезона да спазиш обещанието!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Тия пълзящите нормални пчели ли са?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Аз още не съм ротирал, кошерите са още в 2ри корпус а 1ви празен, какво остава за магазини. Занимавам се с глупости и ги занемарих. Нямам рапица, акацията я изсекоха, тази пролет удариха и последната горичка. Липа и ливада няма, та няма за къде и да бързам, ще ги стягам за слънчогледа.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Аз още не съм ротирал, кошерите са още в 2ри корпус а 1ви празен, какво остава за магазини. Занимавам се с глупости и ги занемарих. Нямам рапица, акацията я изсекоха, тази пролет удариха и последната горичка. Липа и ливада няма, та няма за къде и да бързам, ще ги стягам за слънчогледа.
    Ами,май-май,както описваш пашата,май трябва да последваш примера на местните колеги-миграция или намаляване на бройката ...

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Аз също не съм ротирал, но тази година ще пробвам да ротирам след акацията и то тези дето не са се ротирали сами /вече има поне 10-ина при който майките са долу и осеменяват в първи корпус/. Понеже бяха задръстени от храна и прашец преди две седмици свалих от втори в първи по 2-3-4 рамки и на тяхно място качих празни. Вчера ги гледах всички качени са осеменени и запечатани. Повечето втори корпуси са завъртени на 180 и рамките са осеменини изцяло. Вчера наредих 46 магазина, а днес още 11 за градеж, като централно качих по една рамка с открито пило в магазина. Днес отворих конролно няколко като при всички е започвал градеж по съседните рамки на тази с пилото. Рапицата е на 1,8 км от пчелина и цъфти от няколко дни. Днес се спирах на няколко места около пчелина и акацията е с около 1см. гроздче. Май-май няма да дочака и първи май.
    Keep Walking...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Помага,помага.Ако си траем все така ще ни тъпчат.Най хваща декиш жалба в Мин. на Земеделието.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 21 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 21 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •