Цитат Първоначално публикувано от Sylvie Виж публикацията
Не се настройвайте негативно към АпиЛайфВар, препарата си е добър при правилно използване. Ето, днес е по-хладно и няма висящи по кошерите пчели.

Аз като съм чела как някои си третират пчелите и с какво ги тъпчат, този лицензиран препарат е просто детска игра. Не се шашкайте толкова, няма проблем, който да не може да се реши.
Уважавана от нас колежке Силви,след като прочетох този твой пост и особено последното изречение не се стърпях да не се включа и аз в дискусията.
Даваш ни съвет да не се шашкаме,че проблем няма неразрешим.Да,вярно е.Няма неразрешими проблеми в пчеловъдството.Бях останал с впечатление,че ти си шашната от проблема който стоеше пред теб,дори публикува тук и фотоси и попита как да разрешиш проблема.Всички колеги се опитаха да ти помогнат с каквото могат.Проблема се разреши от само себе си според теб
и ти ги упрекна че се шашкали. Питам –Кой се беше шашнал? Ти или колегите които се опитаха да ти помогнат? Ако отговора е като в последното ти изречение,то започва да ми намирисва на Макиавелизъм тук или друго,че котката никога не пада по гръб.Все тая.
Зная, че бързо палиш,но до този извод стигнах.Каквито и да са последствията.
За твоя информация–използвам само строителна рамка и октомври–ноември,ленти.Ня ам акар в момента,но след рапицата ще се появи тук–там.