Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 151

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от nikola.vladov Виж публикацията
    Хубав въпрос. Стоях до машината и се чудех. Вижда ми се мъчна работа. Восъка се излива между валяците вертикално и основата завива по единия валяк хоризонтално. Трябва и тела да завива, дали няма да се врязва и да разваля валяка. Аз по скоро си мисля че като излезе от валяка и тръгне хоризонтално е още топла и ако тела е подгрят (минава през топла вода) и се подвре под основата и отгоре има един валяк ще се армира. Но пък как да се реже и да остават уши. Според мене някак си ги армират фабрично след отливането.
    Чрез машината ще е най добрия вариант, но както казах и по - горе, вероятно е процеса да е вторичен. След направата на основата да се вкарва тела. Да, но друго ми прави впечатление, че когато са правени след това се вижда следа от вкарването на тела, а при другите няма такава, като че ли?

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Здравейте колеги!
    И тази година изложението в Плевен ще бъде на същото място.Ще се проведе от 7.02 до 10.02 2019г.Заповядайте!До няколко дни ще имам предварителната програма и ще я кача в форума.
    Поздрави:Цветан Димитров

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •