Манов.Първоначално публикувано от filmatoplo
Пък ако нашите зими ти се струват чак толкова сурови, на есен им сипи една ударна доза от 5-6 л сироп за да зимуват върху него.
Манов.Първоначално публикувано от filmatoplo
Пък ако нашите зими ти се струват чак толкова сурови, на есен им сипи една ударна доза от 5-6 л сироп за да зимуват върху него.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Наченки на манов нектар в питите днеска,до края на седмицата ще стане ясно.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Маната е по на юг -Ахтопол,Варвара, раьона на Фазаново -Писменово където сам аз няма още.
http://play.novatv.bg/play/277847/Нова тв-новинарска емисия 19.00часа.27.07.2012г.Гледайте репортажа след 29мин.50сек.
Срахотен репортаж, страхотен пчелин.Първоначално публикувано от Лалов
Лалов вдигаш много летвата браво , стига с тези руски и сръбски пчелари дето ни заливат с информация как се гледат пчели.Да изберем българските учители-практици да ни научат.
Защо пчелите са толкова социални а пчеларите все се събират да спорят(ТОА ПЪ ШЕ МИ КАЕ НА МЕН).
Моите поздравления за огромната работа която вършиш по подръжката на този пчелин.Първоначално публикувано от Лалов
![]()
аз го гледах тогава по новините, наистина е приятно за окото и само поздравления за пчеларя и пчелина.Но само не ми стана ясно, защо се твърди че само в Странджа има манов мед?В цяла България се вади манов мед, това число и Берковица.
ЕЕЕЕсуперПървоначално публикувано от Лалов
Благодаря на всички за топлите отзиви,ще има и още репортажи
Някой знае ли каква е пашата в района на село Крушевец,дали там може да се събере манов мед ? Питам защото имам познати с вила там и мога да поставя 2-3 кошера за собствена консумация.Благодаря.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))