Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
Докато се появи някой с такъв кош, да ви кажа : Материала е има-няма 20лв. за инокс. При Ф-8мм. 1м =0.4кг Х 6.90лв.
Преди месец и нещо си правих кошница при този човек. Доволен съм, стабилна е. Взе ми 200 лв. Ама до тогава нямах представа, че и с обикновен електрожен може да се заварява неръждавейка и се хвърлих. Забележките ми са към острите ръбове на огънатите телове и това, че няма какво да придържа питите да не падат, защото центрофугата ми стои под наклон. А май ми каза, че има и ограничение във възможния диаметър на кошницата, както и броя на питите. Моята старата е с 22, а тази ми я направи с 20.
Сега се опитвам да направя друга кошница (за втора центрофуга) и като стане ще пусна снимки и материали. Тънкият момент ще е центроването на оста или в моя случай втулките, за да не бие. А неръждавейката си върви и цената и е 6,9 х 1,2 + си иска майсторлък и никак не е ясно дали ще стане нова кошница или някоя скъпа скулптура
Ако ти харесва на вид кошницата се обади на човека да ти направи. Не ми се видя да дере кожи. Ето и номер- 0895457844 - Димитров.