Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1589

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    За този 1% се твърди,че имено той(%) заблуждава колегите,че пччелите са откраднали чуждо яйце........
    Това съм го чел в една от книгите на А.Грънчаров.Срещал съм го и в статии,но никъде не се споменаваше,че това е възможно само за аборигенските пчели..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Това съм го чел в една от книгите на А.Грънчаров.Срещал съм го и в статии,но никъде не се споменаваше,че това е възможно само за аборигенските пчели..
    Ти пък къде ни запрати чак в Австралия?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Знам къде е Австралия,знам къде е Юар.Просто им обърках туземците."Аборигенската пчела" да се чете"Зулуска пчела"

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Мисля, че пчелите пренасят яйца: Случвало ми се няколко пъти, след като отнема майката и им оставя пита само с яйца, маточници да ми се появяват по краищата, и на други пити където е имало маточни чашки. Това съм го наблюдавал когато е много топло-горещо и сухо лятото!

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    Мисля, че пчелите пренасят яйца: Случвало ми се няколко пъти, след като отнема майката и им оставя пита само с яйца, маточници да ми се появяват по краищата, и на други пити където е имало маточни чашки. Това съм го наблюдавал когато е много топло-горещо и сухо лятото!
    На мен ми се е случвало да видя маточнк в рамка която съм оставил на мястото на хранилката да свалят мед. Но има вариант и майката да се е качила през отвора за хранилката.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    На мен ми се е случвало да видя маточнк в рамка която съм оставил на мястото на хранилката да свалят мед. Но има вариант и майката да се е качила през отвора за хранилката.
    Ами снимайте ги тия любопитни неща. Че то това си е направо за Гинес.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •