И ко стана ся? Селитрата в градината, а на пчелина ще ходим с "СО"-то. Завърташ горната прелка на "кръгче", спираш телоподаването, газа на МАХ, мушкаш у дупката и дърпаш спусъка? След 10 секунди - кома?
И ко стана ся? Селитрата в градината, а на пчелина ще ходим с "СО"-то. Завърташ горната прелка на "кръгче", спираш телоподаването, газа на МАХ, мушкаш у дупката и дърпаш спусъка? След 10 секунди - кома?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
https://www.youtube.com/watch?v=CIHexu7M5wI
така се работи с СО2
15 минути след връщането на пчелите в кошера те се събуждат
Този пост е редактиран от ivoborisov78; 01.03.2018 в 12:19.
Най- лесното решение е: Купувате от бат Севдо една доза и му правите анализ. Най бързо и лесно, е с газова хроматография, но от къде? Само в някоя химческа лаборатория!
И кока кола с лъжичка сол пак става.
При толкова капацитети тук, никой не ще да отговори " защо амониева селитра?". Да, ясно, защото работи, но как? Дали излишно си тровим пчелите, при положение, че много неща, за които едновремешния пчелар не е и мечтал, вече са лесно достъпни на една ръка разстояние? Дали няма да се окаже, че флакон с СО2 в ръката успешно замества пушалката, бълваща куп канцерогенни съставки в пушека си? Или има точно определен компонент на пушека, който ги кара да ходят да се насмучат с мед и ги успокоява? Въпрос на време е това да бъде установено /ако вече не е/ и съответния компонент да се достави на флакони.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Здравейте колеги!Някой разбра ли какъв е този бял прах, който ползва Бат Севдат от клиповете?
Таз година цената може да падне покрай по достъпните щъркели. Все пак не се налагаше бат Севдо да ги гони като луд да им реже ноктите да ги слага в прахчето.
п.п. Ники, прочети няколко страници назад и ще разбереш рецептата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))