Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 253

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Върти ми се в главата, че последно превеждах -2 лв. на докторите при пререгистрация -ЗП. Има ли промяна за 2018г.?

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Върти ми се в главата, че последно превеждах -2 лв. на докторите при пререгистрация -ЗП. Има ли промяна за 2018г.?
    Нещо не си ясен. На докторите или на ветеринарите? Примерно на мен две поредни години ми вземаха по 5 лв, а октомври, като преригистрирах пчелина, участоковия от ветеринарната служба към БАБХ, вече каза 10 лв. И това зависи от бройката на кошерите.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Ако не се пререгистрирам, няма да ми изплатят субсидиите за земеделските земи, които обработвам. Така че...всеки да се оправя както знае.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Ако не се пререгистрирам, няма да ми изплатят субсидиите за земеделските земи, които обработвам. Така че...всеки да се оправя както знае.
    То се знае ама.....

За заверка на документ с печат и подпис на длъжностно лице на БАБХ
    2,00
    .......

........
    .....
    .......

.......

......

.......
    ......

.....

......

....

....

в) за заверка от официален ветеринарен лекар на документи за регистрация на земеделски призводител
    5,00

Наблюдател
    Регистриран
    31.05.2016
    Пчеларски район
    Община Аксаково
    Ако нямаш промяна в стопанството, заверката на зеленото картонче става в службата по земеделие, без да се ходи при вет. доктор.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Djoro Виж публикацията
    Ако нямаш промяна в стопанството, заверката на зеленото картонче става в службата по земеделие, без да се ходи при вет. доктор.
    Е, как ще удостоверя, че нямам промяна, без попълнена анкетна карта, която се подписва по канален ред. Явно сме в различни държави.

пп. Миналата година, като ходих, докторите от БАБХ ги нямаше. Направих се на улав и представих анкетната карта в ЗС. Не стана-отпратиха ме за заверка и подпис.

Дори анкетната карта се представя и в електронен вариант.

Наблюдател
    Регистриран
    31.05.2016
    Пчеларски район
    Община Аксаково
    Попълва се една декларация с, която декларираш, че нищо не се е променило от предходната година. И тоава е. Така правят и ЗП с трайни насаждения, при които нищо не се променя с години.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •